Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2009

Είναι λίγα το 1.000.000 ευρώ κύριε Καρατζαφέρη


Είναι λίγα το 1.000.000 ευρώ κύριε Καρατζαφέρη. Αναφέρομαι βέβαια, στο ποσό που δόθηκε για την επικήρυξη των δραστών (ή καλύτερα δειλών...;), που επιτέθηκαν στην Κ. Κούνεβα.

Φυσικά, μπροστάρης στην διαφωνία αυτή- που εκφράζεται από τον αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ.- είναι η εφημερίδα Α1.Χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη κίνηση "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ"...
Ο λόγος είναι, ότι δεν δόθηκε "...ούτε ένα ευρώ...", για τον αστυνομικό που σκοτώθηκε σε τρομοκρατική επίθεση...

Οι περιπτώσεις είναι ανόμοιες. Δεν το γράφει αυτό η εφημερίδα.

Από την μία, έχουμε την παραδειγματική τιμωρία για την συνδικαλιστική δράση της Κούνεβα. Μία δράση που ξεσκέπαζε τις απάνθρωπες συνθήκες δουλειάς, αλλά και εξαρτημένης εργασίας. Άλλωστε με την καθαριότητα του Δημόσιου χώρου ασχολούνταν (δεν το σκέφθηκε αυτό ο Καρατζαφέρης...;).

Από την άλλη, ο χαμός του αστυνομικού. Έπεσε θανάσιμα σε ώρα υπηρεσίας. Όπως τόσοι άλλοι -δυστυχώς-συνάδελφοι του.Είναι γνωστό σε όλους, το ρίσκο που αναλαμβάνουν οι αστυνομικοί. Συνεχώς εκτεθειμένοι σε τέτοιου είδους επιθέσεις. Δεν έχουν να κάνουν με κολεγιόπαιδα και μωρές παρθένες...

Μπορεί και να άργησε-λοιπόν- η επικήρυξη. Να χάθηκε ίσως και πολύτιμος χρόνος, για τις σχετικές έρευνες. Δεν χάθηκε όμως η συμπαράσταση που είχε η Κωνσταντίνα από τον απλό κόσμο.

Ένα κόσμο που χρωστάει όχι μόνο 1.000.000 ευρώ, αλλά και την χαμένη αξιοπρέπεια σε μια φίλη της χώρα ς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: