Πέμπτη, Μαρτίου 26, 2009

Η αξιοπρέπεια απεργεί....

Σήμερα, είναι η 42η ημέρα της απεργίας πείνας του Θοδωρή Τενέζου. Ενός ανθρώπου, που έφτασε στο έσχατο σημείο της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Μία σταδιοδρομία, η οποία άρχισε με πάρα πολλές δυσκολίες και τελείωσε άδοξα. Γιατί ο Θοδωρής προσπάθησε να εξελίξει και να δώσει μια ώθηση στην επιχείρηση του.

Λογάριασε όμως, χωρίς την σύμφωνη γνώμη των καρτέλ. Το αποτέλεσμα ήταν, να του δημιουργήσουν προσκόμματα και χτυπήματα κάτω από την μέση για να τον γονατίσουν...

Δεν γονάτισαν όμως την αξιοπρέπεια του. Άρχισε πριν από 42 μέρες μια απεργία πείνας. Για να καταγγείλει την τακτική των καρτέλ αλλά και την -ένοχη-αδιαφορία του κράτους.

Κατασκήνωσε λοιπόν, έξω από την επιτροπή ανταγωνισμού. Στο κέντρο της Αθήνας. Δίνοντας έτσι το δικό του στίγμα,κάνοντας την δική του διαμαρτυρία.

Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την χώρα μας. Ένας άνθρωπος, να βρίσκει το σθένος να διαμαρτυρηθεί για να σώσει πια την αξιοπρέπεια του. Το μόνο που του έμεινε άλλωστε...

Φυσικά, ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός δεν έκανε καμία αναφορά στο πρόβλημα του. Βλέπετε δεν μπορούνε να φανταστούνε, ότι ένας απλός πολίτης έχει το σθένος να διαμαρτυρηθεί με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί και να τους "κλέψει" λίγο από την λάμψη τους...

Ούτε όμως, και τα "παραδοσιακά" ΜΜΕ δεν αναφέρουν κάτι για την περίπτωση του. Άλλωστε δεν "πουλάει" (;) , ή φοβούνται αυτούς που ο Θοδωρής καταγγέλει με την στάση του...?

Μόνο η μπλογκόσφαιρα, απλοί πολίτες και η οργάνωση STOP CARTEL είναι μαζί του στον δύσκολο αυτό δρόμο...Ένα δρόμο, του οποίου το τέρμα δεν το γνωρίζουμε.

Ελπίζουμε να έρθει η δικαίωση σε αυτό το τέρμα. Όχι μόνο για τον Θοδωρή,αλλά και για την δική μας αξιοπρέπεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: