Σάββατο, Μαρτίου 24, 2012

Γιάννη Ραγκούση , προχώρα!



Αυτή είναι η προτροπή που θα χρησιμοποιούσε ο μέσος πολίτης της χώρας, για τον Γιάννη Ραγκούση. Να προχωρήσει άμεσα στις μεταρρυθμίσεις. Μεταρρυθμίσεις που θα δώσουν τις ίσες ευκαιρίες για ΟΛΟΥΣ .


Γιατί ΟΛΟΙ, έχουμε τις ίδιες ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ σε αυτόν τον τόπο. Ένα τόπο, που ταλανίζεται από σκοταδιστές και καιροσκόπους τύπου Βορίδη ( που θα καταντήσει τελικά βαρίδι για τον «φιλελεύθερο» Αντωνη Σαμαρά).Που προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία της χώρας προς την ανάκαμψη, κρατώντας το επάγγελμα του ταξιτζή ακόμα πιο κλειστό.
Με τις χιλιάδες ανέργων σε απόγνωση.
 Άνθρωποι ,που βλέπουν ένα δυσοίωνο μέλλον.
Άνθρωποι, που δεν έχουν το Συνταγματικό Δικαίωμα για δραστηριοποίηση στο συγκεκριμένο - και όχι μόνο -τομέα).
Άνθρωποι, αποκλεισμένοι από θλιβερές  συντεχνίες και περιχαρακωμένες ομάδες.

Για αυτό λοιπόν διαμαρτυρήθηκε- και αναρωτήθηκε -ο Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος στην παρουσίαση του νομοσχεδίου που αφορούσε το πλήρες άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, που αντέδρασε με τόλμη και παρρησία, απέναντι στα οργανωμένα συμφέροντα και στους εντεταλμένους υπηρέτες αυτών.
Χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος -μηδαμινό κατά την γνώμη μου- που θα υπάρξει , αλλά ούτε και τις απειλές των συντεχνιτών ιδιοκτητών ταξιτζήδων.

Προχώρα Γιάννη Ραγκούση. Αυτοί που είναι δίπλα σου, είναι πολλοί περισσότεροι από αυτούς που σε αντιμάχονται.
Θα είμαστε μαζί σου.

Υ.Γ. Μακάρι και ο ( πρώην ) υποψήφιος για τη αρχηγία του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ανδρέας Λοβέρδος να είχε δράσει ( για το δικό μας το επάγγελμα των φαρμακοποιών) όπως ο Ραγκούσης.
Τώρα θα ήταν νυν....

Δεν υπάρχουν σχόλια: